Over mij

Welkom op mijn website


Mijn naam is Jacqueline Bouma moeder van Bjorn, Shannen, Wesley en Demi en blij met mijn lieve vriend.

Sporten is voor mij ooit als hobby begonnen en ik heb er later mijn werk van gemaakt. Door het sporten is ook mijn interesse gewekt in voeding en alles wat met een gezonde levensstijl te maken heeft.

Na jaren gewerkt te hebben in verschillende sportcentra als fitness-/groepslesinstructeur, coördinator en clubmanager leek het mij geweldig om een eigen onderneming te hebben. Dit zodat ik op mijn manier mensen kan helpen die meer willen gaan bewegen of hulp nodig hebben bij het afvallen.

Foto van eten voor de pagina power slim.

In 2020 heb ik de opleiding voor PowerSlim coach gedaan zodat ik mensen die kampen met overgewicht kan helpen. Met PowerSlim werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen lastig dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is, dat bij je past en dat je kunt blijven volhouden.

Healthcenter-Haaksbergen is een kleinschalig centrum met een maximale groepsles-capaciteit van 15 personen, zo blijft het persoonlijk en voelt het vertrouwd. Je wordt hier uitgedaagd en gemotiveerd zodat je met plezier blijft bewegen. Voor groepslessen, personal training of advies over voeding en een gezonde levensstijl ben je bij mij aan het goede adres.

De groepslessen zijn bij mij alleen voor vrouwen; de overige activiteiten (o.a. massages, leefstijl coaching, personal training) zijn zowel voor vrouwen als mannen.) Maak vandaag nog een afspraak voor meer informatie of een persoonlijk gesprek om samen te kijken wat er allemaal voor jou mogelijk is en waarbij ik je kan helpen.

Foto van eten voor de pagina power slim.
Foto van het gebouw van healthcenter Haaksbergen

Contact via mail

Adres: Bouwstraat 9 7483 PE Haaksbergen
Email: info@healthcenter-haaksbergen.nl
Mobiel: 06-39083012
Telefoon: 053-7370105
Website: www.Healthcenter-haaksbergen.nl

Vul hieronder uw vraag in