Advies in voeding en bewegen

Mijn naam is Jacqueline Bouma


Na jaren gewerkt te hebben in verschillende sportcentra als fitness-/groepslesinstructeur, coördinator, clubmanager en Voedingscoach leek het mij geweldig om een eigen onderneming te hebben waarin ik al mijn energie en passie in kan stoppen zodat ik op mijn manier mensen kan helpen die net als ik naar een gezonderde levensstijl toe willen. Een gezonderde levensstijl zorgt ervoor dat jij je goed voelt Je krijgt zoveel meer energie dat je weer kunt genieten van de kleine dingen in het leven.

Zelf geniet ik elke dag van mijn 4 kinderen, vriend en twee geweldige honden. Van hun krijg ik zoveel energie. Maar ik wordt ook blij als ik iemand kan helpen of dat nou is met afvallen, bewegen of gewoon een luisterend oor kan bieden. Dat geeft mij een heel fijn gevoel.

Meer weten hoe ik kan helpen? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak. Klik hier

In 12 weken Gezond & Fit


Ben jij echt toe aan een nieuwe, gezonde levensstijl, maar heb je geen idee waar te beginnen? Al die tegenstrijdige adviezen, je weet niet meer wat je moet doen...

Dan is er nu voor de échte aanpakkers het 12 weken traject! De eerste weken word je intensief op weg geholpen, waarna je zelf verder kan. Volg week na week het programma en na 12 weken bruis je weer van de energie. Wil je ook afvallen? Als je vol voor dit traject gaat, verlies je die kilo’s vanzelf. We stellen samen vast wat jij nodig hebt om verder te komen. We kiezen voor haalbare doelen maar ook wel een beetje confronterend. Je moet wel het gevoel hebben dat je nieuwe stappen aan het zetten bent...

Kies je voor het 12 weken traject dan verwacht ik dat je er voor de volle 100% voor gaat; je staat stevig in je schoenen en gaat doelgericht te werk. De handvatten die je aangereikt krijgt pak je aan en je gaat er vol overtuiging mee aan de slag. Weet jij van jezelf dat als je je ergens in vastbijt dat je er echt helemaal voor gaat?

Is je motivatie100%? Dan is dit programma écht iets voor jou!​'

​Het 12 weken programma bevat:

  • gratis kennismakingsgesprek
  • 4 x persoonlijk consult
  • voedingsanalyse
  • op maat gesneden voedingsadvies
  • twee groepslessen per week

​Prijs:

De totale prijs voor dit traject bedraagt € 175 euro

Persoonlijke begeleiding:

Je begeleiding bestaat uit een gratis intakegesprek. Afhankelijk van je eigen wensen schaf je een pakket vervolgconsulten aan, deze duren minstens 30 minuten. Je krijgt adviezen voor het stellen van heldere doelen en het uitvoeren van je doelen op korte en lange termijn. We zien elkaar eens in de twee weken en bespreken hoe het met je gaat en waar je tegenaan loopt.

​Tarieven - Persoonlijke begeleiding:

  • Eerste consult gratis
  • 1e coaching gesprek (60 minuten) - 75 euro
  • Vervolg gesprek (30 minuten) - 40 euro
Foto van het gebouw van healthcenter Haaksbergen

Contact via mail

Adres: Bouwstraat 9 7483 PE Haaksbergen
Email: info@healthcenter-haaksbergen.nl
Mobiel: 06-39083012
Telefoon: 053-7370105
Website: www.Healthcenter-haaksbergen.nl

Vul hieronder uw vraag in
Praktisch Prijs