Groepslessen

Sporten doe je samen.

Power Yoga

Ben je toe aan een beetje uitdaging waarbij je werkt aan je conditie, lenigheid en je uitgedaagd wordt om fysiek je grenzen op te zoeken waar je lijf sterker word? Dan is power yoga iets voor jou. Power yoga is een krachtige en bewuste yogavorm. De houdingen gaan vloeiend in elkaar over op het ritme van mooie muziek. Power yoga is geschikt voor mensen die van een sportieve yoga houden. Een aanvulling naast je andere sporten

BBB

Buik, billen en benen: deze drie spiergroepen zijn vaak de probleemzones bij vrouwen. De BBB les is een krachttraining op motiverende muziek waarbij deze zones stevig worden aangepakt. De les begint met een conditionele opwarming.

Total Body Workout

Total Body Workout is een stevige training waarbij je het hele lichaam traint zowel conditioneel als kracht. Een uur lang flink ertegenaan. Tijdens deze les wordt er gebruik gemaakt van elastieken, steps, Dumbels, Halterstangen, hoepels en eigen lichaamsgewicht.

Power pump

Power Pump is een effectieve training waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. Power Pump daagt alle spiergroepen uit, het creƫert kracht en geeft zelfvertrouwen. Je verbeterd je uithoudingsvermogen en spierconditie en helpt jou om fit te worden en te blijven dit alles op inspirerende muziek.

Cross Circuit

Cross Circuit is een training met relatief weinig rust tussen de oefeningen en sets. Het is een zeer effectieve trainingsmethode om in weinig tijd veel te doen.

Foto van het gebouw van healthcenter Haaksbergen

Contact via mail

Adres: Bouwstraat 9 7483 PE Haaksbergen
Email: info@healthcenter-haaksbergen.nl
Mobiel: 06-39083012
Telefoon: 053-7370105
Website: www.Healthcenter-haaksbergen.nl

Vul hieronder uw vraag in